The best Side of گیاه اسپند
The best Side of گیاه اسپند
Blog Article
گیاه اسپند دربردارنده مواد ضد میکروبی از نوع فلاونوئیدها و آلکالوئیدها میباشد، که این مواد در بخشهای مختلف آن (دانه، کالوس و نهال) زیاد یافت میشود. از جمله آلکالوئیدهای مهم آن میتوان به
مصرف اسپند میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماریهای مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.
دستور پخت غذا به سلیقه خود را، اینجا با دیگران به اشتراک بگذارید و دیده شوید!
تنظیم هورمونهای جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب میشود. به همین دلیل از این گیاه میتوان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.
تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح از ادلب به سمت ایران میآیند!
به آن سپند، سدابِ سوری، سِداب آفریقایی یا هارمِل هم گفتهاند.
طی بررسیهای علمی مشخص شده است که اسفند فواید بسیار زیادی برای پوست و مو دارد. همین موضوع نیز باعث میشود تا در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی از این گیاه بهره برده شود.
درمان صرع، فلج، جنون، نسیان و سایر بیماریهای سرد دماغی و عصبی
اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتیاکسیدانی خود به مهار رادیکالهای آزاد کمک میکند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که میتوانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.
اختلالات هورمونی مهمترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماریها است. افرادی که سطح هورمونهایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و ... را تجربه خواهند کرد.
مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه میتواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در read more جنین شود. همچنین، اسپند میتواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه
استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی میتواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.